preskoči na sadržaj

Elektrostrojarska škola Varaždin

 > O školi  > Ravnatelj
Ravnatelj

 

Poštovani učenici i roditelji,

Dobro došli na web stranice Elektrostrojarske škole gdje ćete pronaći iscrpne informacije o školi te svakodnevno aktualne događaje vezane za nastavu.

Elektrostrojarska škola u centar pozornosti stavlja svoje učenice/učenike. S tim ciljem škola neprekidno nabavlja najsuvremeniju opremu te pridaje veliku pažnju i puno ulaže u stručno usavršavanje profesora. Svakom učeniku na raspolaganju su razrednici te pedagoginja i psiholog koji će im pomoći ukoliko imaju bilo kakav osobni problem ili problem u učenju.

Osima što učenicima pružamo stručna znanja i vještine mi ih i odgajamo za život tj. učimo disciplini i lijepom ponašanju, stjecanju radnih navika te učenju za život.

Svakodnevno se trudimo i radimo na modernizaciji nastave. Velika većina naših učionica i kabineta imaju instaliran projektor s računalom što profesorima omogućava izvođenje multimedijalne nastave. Većina profesora nastavne materijale učenicima stavlja na web stranicu škole. Time učenici imaju na raspolaganju sve potrebne materijale za učenje, ne moraju puno (pre)pisati u bilježnicu te na satu imaju više vremena za objašnjavanje pojedine teme. Učenici svoje radove također stavljaju na web stranicu te ih dijele s drugima.

Osim redovne nastave i slušanja predmeta, koji su definirani planom i programom za pojedino zanimanje, Elektrostrojarska škola svojim učenicima nudi i dodatne sadržaje:

ECDL diplomu (nastava prilagođena za polaganje ECDL diplome)

Uključivanjem u pojedine dodatne programe učenici stječu znanja i vještine potrebne za upis na bilo koji fakultet ili dobivanje posla. Učenici uz redovnu srednjoškolsku diplomu mogu dobiti i međunarodne certifikate (ECDL diplomu, CISCO diplomu, DSD diplomu itd…)

Važno je naglasiti da se učenici upisom u tehnička zanimanja (4-godišnja) pripremaju za polaganje državne mature. Na temelju uspjeha na državnoj maturi učenici će moći bez prijemnih ispita upisati željeni fakultet.

Elektrostrojarska škola svake godine dobiva priznanje za svoj rad s učenicima od Fakulteta organizacije i informatike (FOI), Fakulteta elektrotehnike i računalstva (FER), Fakulteta strojarstva i brodogradnje (FSB) te Veleučilišta u Varaždinu (VELV) tj. imamo pravo odabrati najbolje učenike za direktan upis na spomenute fakultete.

Pozivam sve buduće učenike da upišu našu školu, a sadašnje učenike pozivam da iskoriste sve pogodnosti i mogućnosti koje im škola nudi.

„Znanje je jedina garancija za uspjeh u životu“.
„Znanje je nešto što Vam nitko ne može oduzeti“.

Imate li dodatnih pitanja ili želite doći na razgovor javite se na mail: Igor.kos@ess.hr

Puno uspjeha svima!

ravnatelj
Igor Kos

 


Oglasna ploča
BUG.HR
27.01.2021. 16:30
The Lord of the Rings: Gollum pomaknut u iduću godinu
Premda je prema prvotnom planu trebala biti objavljena ove godine, avantura The Lord of the Rings: Gollum će se ipak pojaviti u neko doba iduće

27.01.2021. 16:30
EU daje 2,9 milijardi eura za istraživanje i inovacije u području baterija
Europska komisija odobrila 2,9 milijardi eura javne potpore koju dvanaest država članica dodjeljuje za drugi paneuropski projekt istraživanja i inovacija duž cijelog vrijednosnog lanca baterija

27.01.2021. 16:30
Apple ponovno suočen s tužbom zbog usporavanja starijih uređaja
Euroconsumers su u prosincu podnijeli dvije slične tužbe u ime organizacija članica Test-Achats u Belgiji i OCU u Španjolskoj, a planiraju i četvrtu parnicu u Portugalu.

Učitavanje RSS feeda je završilo s greškom: nema podataka
Učitavanje RSS feeda je završilo s greškom: 404
CMS za škole logo
Elektrostrojarska škola Varaždin / Hallerova, aleja 5, HR-42000 Varaždin / www.ss-elektrostrojarska-vz.skole.hr / ess@vz.htnet.hr
preskoči na navigaciju