preskoči na sadržaj

Elektrostrojarska škola Varaždin

 > O školi  > Ravnatelj
Ravnatelj

 

Poštovani učenici i roditelji,

Dobro došli na web stranice Elektrostrojarske škole gdje ćete pronaći iscrpne informacije o školi te svakodnevno aktualne događaje vezane za nastavu.

Elektrostrojarska škola u centar pozornosti stavlja svoje učenice/učenike. S tim ciljem škola neprekidno nabavlja najsuvremeniju opremu te pridaje veliku pažnju i puno ulaže u stručno usavršavanje profesora. Svakom učeniku na raspolaganju su razrednici te pedagoginja i psiholog koji će im pomoći ukoliko imaju bilo kakav osobni problem ili problem u učenju.

Osima što učenicima pružamo stručna znanja i vještine mi ih i odgajamo za život tj. učimo disciplini i lijepom ponašanju, stjecanju radnih navika te učenju za život.

Svakodnevno se trudimo i radimo na modernizaciji nastave. Velika većina naših učionica i kabineta imaju instaliran projektor s računalom što profesorima omogućava izvođenje multimedijalne nastave. Većina profesora nastavne materijale učenicima stavlja na web stranicu škole. Time učenici imaju na raspolaganju sve potrebne materijale za učenje, ne moraju puno (pre)pisati u bilježnicu te na satu imaju više vremena za objašnjavanje pojedine teme. Učenici svoje radove također stavljaju na web stranicu te ih dijele s drugima.

Osim redovne nastave i slušanja predmeta, koji su definirani planom i programom za pojedino zanimanje, Elektrostrojarska škola svojim učenicima nudi i dodatne sadržaje:

ECDL diplomu (nastava prilagođena za polaganje ECDL diplome)

Uključivanjem u pojedine dodatne programe učenici stječu znanja i vještine potrebne za upis na bilo koji fakultet ili dobivanje posla. Učenici uz redovnu srednjoškolsku diplomu mogu dobiti i međunarodne certifikate (ECDL diplomu, CISCO diplomu, DSD diplomu itd…)

Važno je naglasiti da se učenici upisom u tehnička zanimanja (4-godišnja) pripremaju za polaganje državne mature. Na temelju uspjeha na državnoj maturi učenici će moći bez prijemnih ispita upisati željeni fakultet.

Elektrostrojarska škola svake godine dobiva priznanje za svoj rad s učenicima od Fakulteta organizacije i informatike (FOI), Fakulteta elektrotehnike i računalstva (FER), Fakulteta strojarstva i brodogradnje (FSB) te Veleučilišta u Varaždinu (VELV) tj. imamo pravo odabrati najbolje učenike za direktan upis na spomenute fakultete.

Pozivam sve buduće učenike da upišu našu školu, a sadašnje učenike pozivam da iskoriste sve pogodnosti i mogućnosti koje im škola nudi.

„Znanje je jedina garancija za uspjeh u životu“.
„Znanje je nešto što Vam nitko ne može oduzeti“.

Imate li dodatnih pitanja ili želite doći na razgovor javite se na mail: Igor.kos@ess.hr

Puno uspjeha svima!

ravnatelj
Igor Kos

 


Oglasna ploča
BUG.HR
14.04.2021. 06:00
Na .debugu u lipnju okupit će se krema developerske scene, uz 25 najvažnjih hrvatskih tech tvrtki...
.debug, developers conference by Bug, održat će se 10. i 11. lipnja 2021. u Algebri u Zagrebu uz generalno pokroviteljstvo Hrvatskog Telekoma, partnerstvo Algebre i sudjelovanje 25 domaćih IT tvrtki...

14.04.2021. 06:00
"Elektronski" šum na mikrofonu od laptopa?
Ako se prilikom korištenja mikrofona čuje šum, uzrok je obično interferencija na mikrofonovom analognom signalu ili aktivan drugi mikrofon ili kanal na koji ništa nije spojeno

14.04.2021. 06:00
Dumpster - koš za smeće na pametnim telefonima s Androidom
Pametni telefoni su postali neizostavnim dijelom naše svakodnevnice, a kako se na njima čuva sve više važnih datoteka, nije ništa neobično greškom izbrisati neku datoteku ili sliku. Srećom, to ne znači da je to što je obrisano zauvijek i izgubljeno. Samo valja imati aplikaciju poput ove...

Učitavanje RSS feeda je završilo s greškom: nema podataka
CMS za škole logo
Elektrostrojarska škola Varaždin / Hallerova, aleja 5, HR-42000 Varaždin / www.ss-elektrostrojarska-vz.skole.hr / ess@vz.htnet.hr
preskoči na navigaciju