preskoči na sadržaj

Elektrostrojarska škola Varaždin

Voditelj nastave

Ured voditelja nastave nalazi se u A26. Voditelj nastave je Božidar Željezić prof. stručnih predmeta. U uredu se nalazi i prof.Smuđ Miroslav koordinator za državnu maturu.

Funkcija voditelja nastave je organizacija same nastave u Elektrostrojarskoj školi. Taj se posao realizira kroz: izradu godišnjeg programa rada škole, izrada kalendara škole, organizacija radnog tjedna, sudjelovanje u organizaciji odgoja i obrazovanja učenika, sudjelovanje u izradi rasporeda rada,organizacija završnih ispita,organizacija školskih županijskih i drugih natjecanja. Prema potrebi organizira dodatnu i dopunsku nastavu. Poslovi upisa učenika kao i sve informacije o upisu učenika mogu se dobiti u A26. 

Surađuje s stručnim suradnicima (pedagoginja, psiholog , knjižničarke), voditeljima radionica, stručnih vijeća i nastavnim osobljem.

Posebno surađuje s prof. Sekulić Srećkom koji je zadužen za izradu školskog rasporeda i prof. Smuđ Miroslavom koji je kao koordinator za državnu maturu odgovoran za provođenje državne mature.

Naša škola je velika i potrebno je uložiti veliki napor da bi jedan takav složeni sustav dobro funkcionirao. Najvažnije je osigurati nesmetano funkcioniranje nastave, red i mir u školi. Svakodnevno mu u tom radu pomažu i dežurni učenici.

Temeljna poruka koju je prof. Željezić namijenio svim učenicima je: „Vrata sobe A26 uvijek su otvorena, ne samo za učenike već i za njihove roditelje. Svaki dan od 7.00 - 15.45 ili na mail bozidar.zeljezic@ess.hr .

 


Oglasna ploča
BUG.HR
14.04.2021. 06:00
Na .debugu u lipnju okupit će se krema developerske scene, uz 25 najvažnjih hrvatskih tech tvrtki...
.debug, developers conference by Bug, održat će se 10. i 11. lipnja 2021. u Algebri u Zagrebu uz generalno pokroviteljstvo Hrvatskog Telekoma, partnerstvo Algebre i sudjelovanje 25 domaćih IT tvrtki...

14.04.2021. 06:00
"Elektronski" šum na mikrofonu od laptopa?
Ako se prilikom korištenja mikrofona čuje šum, uzrok je obično interferencija na mikrofonovom analognom signalu ili aktivan drugi mikrofon ili kanal na koji ništa nije spojeno

14.04.2021. 06:00
Dumpster - koš za smeće na pametnim telefonima s Androidom
Pametni telefoni su postali neizostavnim dijelom naše svakodnevnice, a kako se na njima čuva sve više važnih datoteka, nije ništa neobično greškom izbrisati neku datoteku ili sliku. Srećom, to ne znači da je to što je obrisano zauvijek i izgubljeno. Samo valja imati aplikaciju poput ove...

Učitavanje RSS feeda je završilo s greškom: nema podataka
CMS za škole logo
Elektrostrojarska škola Varaždin / Hallerova, aleja 5, HR-42000 Varaždin / www.ss-elektrostrojarska-vz.skole.hr / ess@vz.htnet.hr
preskoči na navigaciju