preskoči na sadržaj

Elektrostrojarska škola Varaždin

Voditelj nastave

Ured voditelja nastave nalazi se u A26. Voditelj nastave je Božidar Željezić prof. stručnih predmeta. U uredu se nalazi i prof.Smuđ Miroslav koordinator za državnu maturu.

Funkcija voditelja nastave je organizacija same nastave u Elektrostrojarskoj školi. Taj se posao realizira kroz: izradu godišnjeg programa rada škole, izrada kalendara škole, organizacija radnog tjedna, sudjelovanje u organizaciji odgoja i obrazovanja učenika, sudjelovanje u izradi rasporeda rada,organizacija završnih ispita,organizacija školskih županijskih i drugih natjecanja. Prema potrebi organizira dodatnu i dopunsku nastavu. Poslovi upisa učenika kao i sve informacije o upisu učenika mogu se dobiti u A26. 

Surađuje s stručnim suradnicima (pedagoginja, psiholog , knjižničarke), voditeljima radionica, stručnih vijeća i nastavnim osobljem.

Posebno surađuje s prof. Sekulić Srećkom koji je zadužen za izradu školskog rasporeda i prof. Smuđ Miroslavom koji je kao koordinator za državnu maturu odgovoran za provođenje državne mature.

Naša škola je velika i potrebno je uložiti veliki napor da bi jedan takav složeni sustav dobro funkcionirao. Najvažnije je osigurati nesmetano funkcioniranje nastave, red i mir u školi. Svakodnevno mu u tom radu pomažu i dežurni učenici.

Temeljna poruka koju je prof. Željezić namijenio svim učenicima je: „Vrata sobe A26 uvijek su otvorena, ne samo za učenike već i za njihove roditelje. Svaki dan od 7.00 - 15.45 ili na mail bozidar.zeljezic@ess.hr .

 


Oglasna ploča
BUG.HR
27.01.2021. 16:30
The Lord of the Rings: Gollum pomaknut u iduću godinu
Premda je prema prvotnom planu trebala biti objavljena ove godine, avantura The Lord of the Rings: Gollum će se ipak pojaviti u neko doba iduće

27.01.2021. 16:30
EU daje 2,9 milijardi eura za istraživanje i inovacije u području baterija
Europska komisija odobrila 2,9 milijardi eura javne potpore koju dvanaest država članica dodjeljuje za drugi paneuropski projekt istraživanja i inovacija duž cijelog vrijednosnog lanca baterija

27.01.2021. 16:30
Apple ponovno suočen s tužbom zbog usporavanja starijih uređaja
Euroconsumers su u prosincu podnijeli dvije slične tužbe u ime organizacija članica Test-Achats u Belgiji i OCU u Španjolskoj, a planiraju i četvrtu parnicu u Portugalu.

Učitavanje RSS feeda je završilo s greškom: nema podataka
Učitavanje RSS feeda je završilo s greškom: 404
CMS za škole logo
Elektrostrojarska škola Varaždin / Hallerova, aleja 5, HR-42000 Varaždin / www.ss-elektrostrojarska-vz.skole.hr / ess@vz.htnet.hr
preskoči na navigaciju