preskoči na sadržaj

Elektrostrojarska škola Varaždin

Grafički urednik – dizajner
Program omogućava stjecanje znanja potrebnih za polaganje državne mature (više razine) i nastavak školovanja na tehničkim fakultetima i veleučilištima za grafiku i dizajn.

Učenici tijekom svoga četverogodišnjeg obrazovanja koriste suvremenu računalnu opremu i najmodernije grafičke alate za grafički dizajn, izradu animacija, prezentacija, izradu reklama, 3D modeliranje i za izradu multimedijalnih web stranica.

Rade grafičkim alatima (Adobe paketi) za izradu i oblikovanje različitih tiskarskih medija kao što su npr. prospekti, katalozi, plakati, novine, brošure, etikete, kutije, knjige i sl.

Grafiku ubrajamo u multidisciplinarne tehnologije što znači da učenici proučavaju i znanja iz informatike, likovne umjetnosti, web tehnologija, 3D tehnologija i dr.

Posebni naglasak je na proučavanju stručnih predmeta koje jednim dijelom učenici mogu birati kao izborne programe u četvrtoj godini svojeg školovanja.

Nastavni plan i okvirni program možete vidjeti ovdje.

 


Oglasna ploča
BUG.HR
27.01.2021. 16:30
The Lord of the Rings: Gollum pomaknut u iduću godinu
Premda je prema prvotnom planu trebala biti objavljena ove godine, avantura The Lord of the Rings: Gollum će se ipak pojaviti u neko doba iduće

27.01.2021. 16:30
EU daje 2,9 milijardi eura za istraživanje i inovacije u području baterija
Europska komisija odobrila 2,9 milijardi eura javne potpore koju dvanaest država članica dodjeljuje za drugi paneuropski projekt istraživanja i inovacija duž cijelog vrijednosnog lanca baterija

27.01.2021. 16:30
Apple ponovno suočen s tužbom zbog usporavanja starijih uređaja
Euroconsumers su u prosincu podnijeli dvije slične tužbe u ime organizacija članica Test-Achats u Belgiji i OCU u Španjolskoj, a planiraju i četvrtu parnicu u Portugalu.

Učitavanje RSS feeda je završilo s greškom: nema podataka
Učitavanje RSS feeda je završilo s greškom: 404
CMS za škole logo
Elektrostrojarska škola Varaždin / Hallerova, aleja 5, HR-42000 Varaždin / www.ss-elektrostrojarska-vz.skole.hr / ess@vz.htnet.hr
preskoči na navigaciju