preskoči na sadržaj

Elektrostrojarska škola Varaždin

Web dizajner
Program omogućava stjecanje znanja potrebnih za polaganje državne mature ( više razine) i nastavak školovanja na tehničkim fakultetima i veleučilištima (informatika, grafika,..)

Program je namijenjen učenicima koji se žele kvalitetno pripremiti za nastavak školovanja ili za obavljanje poslova web dizajnera.

Web dizajn je interdisciplinarno područje koje obuhvaća računalstvo, informatiku, grafiku. Učenike osposobljavamo za rad s najmodernijim programskim alatima u WEB i grafičkim tehnologijama.

Nastava se odvija u suvremeno opremljenim računalnim učionicama.

Odmah na početku školovanja učenik postupno ulazi u svijet WEB tehnologija. Web tehnologije su multidisciplinarne, pa paralelno s tim učenik izučava temeljna znanja iz informatičkih tehnologija, grafike i likovne umjetnosti, a u trećoj godini uči programske alate za web programiranje. U četvrtoj specijalizira web dizajn tako da je kao završeni dizajner osposobljen za razvoj web sadržaja.

Nastavni plan i okvirni program možete vidjeti ovdje.

 

 


Oglasna ploča
BUG.HR
27.01.2021. 16:30
The Lord of the Rings: Gollum pomaknut u iduću godinu
Premda je prema prvotnom planu trebala biti objavljena ove godine, avantura The Lord of the Rings: Gollum će se ipak pojaviti u neko doba iduće

27.01.2021. 16:30
EU daje 2,9 milijardi eura za istraživanje i inovacije u području baterija
Europska komisija odobrila 2,9 milijardi eura javne potpore koju dvanaest država članica dodjeljuje za drugi paneuropski projekt istraživanja i inovacija duž cijelog vrijednosnog lanca baterija

27.01.2021. 16:30
Apple ponovno suočen s tužbom zbog usporavanja starijih uređaja
Euroconsumers su u prosincu podnijeli dvije slične tužbe u ime organizacija članica Test-Achats u Belgiji i OCU u Španjolskoj, a planiraju i četvrtu parnicu u Portugalu.

Učitavanje RSS feeda je završilo s greškom: nema podataka
Učitavanje RSS feeda je završilo s greškom: 404
CMS za škole logo
Elektrostrojarska škola Varaždin / Hallerova, aleja 5, HR-42000 Varaždin / www.ss-elektrostrojarska-vz.skole.hr / ess@vz.htnet.hr
preskoči na navigaciju